| id: | 26787 |
|---|---|
| Title: | Сучасна технологія УВТ-обробленого молока тривалого зберігання (за матеріалами кафетерію (ФОП Бондар О.П.) |
| Authors: | Цвик В. В. |
| Keywords: | УВТ-обробка, молоко тривалого зберігання, ультрапастеризоване молоко, технологічна лінія ВТІС |
| Date of publication: | 2021-02-23 10:22:06 |
| Last changes: | 2021-02-23 10:22:06 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі досліджено хімічний склад та властивості сировини для виготовлення молока тривалого зберігання; обґрунтовано вибір параметрів технологічного процесу виготовлення молока тривалого зберігання; удосконалено традиційні технології обробки молока шляхом застосування УВТ-обробки; визначено харчову цінність, у тому числі біологічні і функціонально-фізіологічні властивості отриманої продукції; розроблено технологічну схему виготовлення молока тривалого зберігання із застосуванням УВТ-обробки. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26787 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26787.pdf Size : 200340 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |