The Repository of VTEI
id: 26787
Title: Сучасна технологія УВТ-обробленого молока тривалого зберігання (за матеріалами кафетерію (ФОП Бондар О.П.)
Authors: Цвик В.В.
Keywords: УВТ-обробка, молоко тривалого зберігання, ультрапастеризоване молоко, технологічна лінія ВТІС
Date of publication: 2021-02-23 10:22:06
Last changes: 2021-02-23 10:22:06
Year of publication: 2021
Summary: У кваліфікаційній роботі досліджено хімічний склад та властивості сировини для виготовлення молока тривалого зберігання; обґрунтовано вибір параметрів технологічного процесу виготовлення молока тривалого зберігання; удосконалено традиційні технології обробки молока шляхом застосування УВТ-обробки; визначено харчову цінність, у тому числі біологічні і функціонально-фізіологічні властивості отриманої продукції; розроблено технологічну схему виготовлення молока тривалого зберігання із застосуванням УВТ-обробки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26787
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26787.pdf Size : 200340 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge