id: | 26787 |
---|---|
Title: | Сучасна технологія УВТ-обробленого молока тривалого зберігання (за матеріалами кафетерію (ФОП Бондар О.П.) |
Authors: | Цвик В.В. |
Keywords: | УВТ-обробка, молоко тривалого зберігання, ультрапастеризоване молоко, технологічна лінія ВТІС |
Date of publication: | 2021-02-23 10:22:06 |
Last changes: | 2021-02-23 10:22:06 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі досліджено хімічний склад та властивості сировини для виготовлення молока тривалого зберігання; обґрунтовано вибір параметрів технологічного процесу виготовлення молока тривалого зберігання; удосконалено традиційні технології обробки молока шляхом застосування УВТ-обробки; визначено харчову цінність, у тому числі біологічні і функціонально-фізіологічні властивості отриманої продукції; розроблено технологічну схему виготовлення молока тривалого зберігання із застосуванням УВТ-обробки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26787 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26787.pdf Size : 200340 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|