id: | 26788 |
---|---|
Title: | Розробка сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини (за матеріалами кафе "Мрія" (ПП Кізвяр О.О.) |
Authors: | Чорна Д.М. |
Keywords: | технологія, інгредієнти, смузі, рецептура, сировина, показники якості, обладнання, лохина |
Date of publication: | 2021-02-23 10:22:26 |
Last changes: | 2021-02-23 10:22:26 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. Робота виконана за матеріалами кафе "Мрія", м. Хмельницький, ПП Кізвяр О.О. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26788 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26788.pdf Size : 209506 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|