id: | 26789 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології помадних цукерок з використанням пребіотиків (за матеріалами кафе «Панда» (ФОП Мидловець І.В.) |
Authors: | Скаковець С.М. |
Keywords: | технологія помадних цукерок, цукерки, інгредієнти, пребіотик, сироп, показники якості кондитерських виробів |
Date of publication: | 2021-02-23 10:59:59 |
Last changes: | 2021-02-23 10:59:59 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій помадних цукерок з використанням пребіотиків» викoнaнa за матеріалами кафе «Панда» (ФОП Мидловець І.В.). B poбoті продемонстровано актуальність застосування пребіотиків у процесі виготовлення помадних цукерок, доцільність poзpoбки нетрадиційних рецептур помадних цукерок, розроблено технологічну документацію на нові вироби, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності кафе «Панда». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26789 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26789.pdf Size : 206691 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|