id: | 26790 |
---|---|
Title: | Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів |
Authors: | Хом`юк М.М. |
Keywords: | Риба, рибні продукти, харчова і біологічна цінність рибних продуктів, sous-vide, фьюжн, фудпейрінг |
Date of publication: | 2021-02-23 11:00:24 |
Last changes: | 2021-02-23 11:00:24 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів» виконана за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.). B poбoті продемонстровано доцільність poзpoбки інноваційних технологій рибних продуктів, розроблено технологічну документацію на нові страви, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторації «Вогнем та Мечем». B пepшoмy poзділі визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виготовлення рибних продуктів; визнaчeні вимoги стандартів до cиpoвини пpи виpoбництві страв з риби; здійснено дослідження інноваційних методик приготування рибних виробів, таких як «су-від», «фьюжн», «фудпейрінг», поєднання гарнірів та соусів. В другому розділі розроблено інноваційну технологію рибних продуктів, висвітлено особливості будови, принципу дії та експлуатації сучасного обладнання, досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва рибних продуктів у цеху. В третьому розділі досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва ресторації «Вогнем та Мечем», заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел і додатків. Робота виконана на 42 сторінках машинописного тексту, містить 13 таблиць, 12 рисунки, 40 інформаційних джерел. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26790 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця : Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 42 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26790.pdf Size : 182712 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|