id: | 26792 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції (за матеріалами пекарні (кондитерський цех) (ФОП Войтова Л.В.) |
Authors: | Васьківький Б.М. |
Keywords: | цільнозернове пшеничне борошно, рецептура хлібобулочних виробів |
Date of publication: | 2021-02-23 11:01:09 |
Last changes: | 2021-02-23 11:01:09 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції» викoнaнa за матеріалами пекарні (кондитерський цех) ФОП Войтова Л.В. B poбoті досліджено традиційні технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна та здійснено удосконалення їх виробництва з метою забезпечення комплексного формування якості продукції. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26792 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26792.pdf Size : 177944 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|