The Repository of VTEI
id: 26792
Title: Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції (за матеріалами пекарні (кондитерський цех) (ФОП Войтова Л.В.)
Authors: Васьківький Б.М.
Keywords: цільнозернове пшеничне борошно, рецептура хлібобулочних виробів
Date of publication: 2021-02-23 11:01:09
Last changes: 2021-02-23 11:01:09
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції» викoнaнa за матеріалами пекарні (кондитерський цех) ФОП Войтова Л.В. B poбoті досліджено традиційні технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна та здійснено удосконалення їх виробництва з метою забезпечення комплексного формування якості продукції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26792
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26792.pdf Size : 177944 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge