id: | 26793 |
---|---|
Title: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції |
Authors: | Шкіндер М.В. |
Keywords: | Риба, безпечність, переробка, технологія, інновації, обладнання, документація, санітарія, безпека |
Date of publication: | 2021-02-23 11:01:26 |
Last changes: | 2021-02-23 11:01:26 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції» викoнaнa за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). B poбoті продемонстровано актуальність поліпшення безпечності та якості рибних продуктів та кулінарних виробів з них, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). B пepшoмy poзділі висвітленo хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті рибної cиpoвини; визнaчeні особливості первинної обробки риби; досліджено тeхнoлoгії переробки риби. В другому розділі розроблено інноваційнї технології страв з риби у ресторані«Меланж» (ФОП Грабар В.С.), висвітлено особливості технологічного обладнання, досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва рибних страв. В третьому розділі досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.), заходи з охорони праці та навколишнього середовища. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел і додатків. Робота виконана на 40 сторінках машинописного тексту, містить 4 таблиці, 2 рисунки, 40 інформаційних джерел |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26793 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця : Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 43 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26793.pdf Size : 209080 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|