| id: | 26793 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.) |
| Authors: | Шкіндер М. В. |
| Keywords: | риба, безпечність рибної продукції, переробка риби, технологія процесів переробки риби |
| Date of publication: | 2021-02-23 11:01:26 |
| Last changes: | 2021-02-23 11:01:26 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції» викoнaнa за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). B poбoті продемонстровано актуальність поліпшення безпечності та якості рибних продуктів та кулінарних виробів з них, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26793 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26793.pdf Size : 209080 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |