id: | 26793 |
---|---|
Title: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.) |
Authors: | Шкіндер М.В. |
Keywords: | риба, безпечність рибної продукції, переробка риби, технологія процесів переробки риби |
Date of publication: | 2021-02-23 11:01:26 |
Last changes: | 2021-02-23 11:01:26 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції» викoнaнa за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). B poбoті продемонстровано актуальність поліпшення безпечності та якості рибних продуктів та кулінарних виробів з них, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26793 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26793.pdf Size : 209080 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|