id: | 26794 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей |
Authors: | Ярута М.М. |
Keywords: | Мафін, технологія, хлібопекарські суміші, інновації, рецептури, якість, сировина, обладнання, інжиніринг, санітарія |
Date of publication: | 2021-02-23 11:01:53 |
Last changes: | 2021-02-23 11:01:53 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей» викoнaнa за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.). B poбoті продемонстровано актуальність виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography». B пepшoмy poзділі висвітленo хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті виробництва мафінів; визнaчeні вимоги нормативної документації до сировини для виготовлення мафінів; досліджено тeхнoлoгії виробництва мафінів. В другому розділі розроблено інноваційнї технології виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей, висвітлено особливості технологічного обладнання, досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва виробництва мафінів. В третьому розділі досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography», заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел і додатків. Робота виконана на 40 сторінках машинописного тексту, містить 12 таблиць, 6 рисунків, 40 інформаційних джерел |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26794 |
Publication type: | Дипломна робота, проект |
Publication: | Вінниця : Видавничо - редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 44 с. |
In the collections: | -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26794.pdf Size : 181727 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|