| id: | 26795 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності (за матеріалами суші-бару «Імперія суші» ФОП Шликов С.Л.) |
| Authors: | Пеліховський В. С. |
| Keywords: | граноли, харчова цінність граноли, рецептура страв з граноли, якість страв з граноли |
| Date of publication: | 2021-02-23 11:02:16 |
| Last changes: | 2021-02-23 11:02:16 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення гранол підвищеної харчової цінності. Робота виконана на базі підприємства суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології гранол підвищеної харчової цінності. Розроблено граноли профілактичного призначення з додаванням цукатів фейхоа, рецептуру на виріб «Гранола по-шотландськи», апробацію якого проводили на базі суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26795 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26795.pdf Size : 181820 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |