id: | 26795 |
---|---|
Title: | Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності (за матеріалами суші-бару «Імперія суші» ФОП Шликов С.Л.) |
Authors: | Пеліховський В.С. |
Keywords: | граноли, харчова цінність граноли, рецептура страв з граноли, якість страв з граноли |
Date of publication: | 2021-02-23 11:02:16 |
Last changes: | 2021-02-23 11:02:16 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення гранол підвищеної харчової цінності. Робота виконана на базі підприємства суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології гранол підвищеної харчової цінності. Розроблено граноли профілактичного призначення з додаванням цукатів фейхоа, рецептуру на виріб «Гранола по-шотландськи», апробацію якого проводили на базі суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26795 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26795.pdf Size : 181820 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|