| id: | 26795 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності (за матеріалами суші-бару «Імперія суші» ФОП Шликов С.Л.) | 
| Authors: | Пеліховський В. С. | 
| Keywords: | граноли, харчова цінність граноли, рецептура страв з граноли, якість страв з граноли | 
| Date of publication: | 2021-02-23 11:02:16 | 
| Last changes: | 2021-02-23 11:02:16 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення гранол підвищеної харчової цінності. Робота виконана на базі підприємства суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології гранол підвищеної харчової цінності. Розроблено граноли профілактичного призначення з додаванням цукатів фейхоа, рецептуру на виріб «Гранола по-шотландськи», апробацію якого проводили на базі суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26795 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26795.pdf Size : 181820 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|  | |