The Repository of VTEI
id: 26796
Title: Розробка композицій та технологій виробництва мусів на основі лохини
Authors: Охрімчук О.В.
Keywords: Мус, лохина, технологія, виробництво, композиції, симбіотичнй комплекс, закваска
Date of publication: 2021-02-23 11:02:34
Last changes: 2021-02-23 11:02:34
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі піднята актуальна проблема підвищення харчової
та біологічної цінності аерованої десертної продукції. Вирішення може бути
досягнуто шляхом збагачення виробів білково-вуглеводними речовинами.
Введення такої продукції на споживчий ринок дасть змогу суттєво підняти
харчовий статут сучасного українця.
Розробка науково-обґрунтованої технології поставлену головну мету
виробництва мусів. В роботі поставлена мета визначає задачі:
– дослідити фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини;
– розробити технологію виробництва мусів з лохини та прорахувати
продуктовий розрахунок;
– описати технологічне обладнання виробництва продукції;
– прорахувати та оформити інжиніринг технологічного забезпечення
виробництва;
– описати санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва;
– описати заходи з охорони праці та навколишнього середовища.
В кваліфікаційній роботі визначено об’єкт дослідження, тобто
технологічний процес виробництва мусів класичних з лохини, на манній крупі,
з вершками та гідролізатом колагену, предметом дослідження є лохина,
вершки, загусники, виготовлений мус класичний з лохини.
Матеріали роботи викладені на 42-сторінках, містять 7 рисунків, 6
таблиць, висновки до розділів, висновки та пропозиції закладу та список
використаних джерел.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26796
Publication type: Дипломна робота, проект
Publication: Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 40 с.
In the collections: -2021/ Дипломні роботи (проекти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26796.pdf Size : 205221 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge