id: | 26797 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій зернових галет з борошна пшениці-полби (за матеріалами підприємства «Немирівський комбінат кооперативної промисловості» Немирівської райспоживспілки) |
Authors: | Буга Е.Ю. |
Keywords: | галети, біологічні властивості пшениці-полби, фізико-технологічні властивості зерна, хіміко-технологічні властивості зерна, полб'яне борошно, функціональний оздоровчий продукт, технологічне обладнання, санітарно-гігієнічні вимоги |
Date of publication: | 2021-02-23 11:02:58 |
Last changes: | 2021-02-23 11:02:58 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Метою бакалаврської роботи є технологія виробництва та удосконалення технологій зернових галет з борошна пшениці, технічне оснащення хлібобулочного цеху та переваги галетного печива з пшениці полби для здорового способу життя. В бакалаврській роботі проаналізовано огляд наукових праць, спрямованих на вивчення біологічних, фізико-технологічних і хіміко-технологічних властивостей зерна полби та визначення можливостей застосування продуктів його перероблення як сировини в харчовому виробництві, описані інноваційні технології хлібобулочного виробництва, розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, також описано обладнання хлібобулочного цеху та запропоноване технічне переоснащення Досліджено вплив рецептурного складу галет на якість продукту. Обґрунтовано використання галет із пшениці-полби як поживного й оздоровчого продуту в повсякденному харчуванні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26797 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26797.pdf Size : 174120 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|