| id: | 26801 |
|---|---|
| Title: | Стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану (за матеріалами кафе «Прадо» (ФОП Поліщук О.А.)) |
| Authors: | Галянт О. А. |
| Keywords: | ресторан, стратегія, розвиток ресторану, ресторанні інновації |
| Date of publication: | 2021-02-24 09:52:52 |
| Last changes: | 2021-02-24 09:52:52 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Перспективний розвиток сучасного ресторану потребує розробки і впровадження відповідної інноваційної політики, що має формуватися на основі стратегічних цілей та вирішенні тактичних завдань щодо подальшого розвитку підприємства. В роботі представлена стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26801 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 61 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26801.pdf Size : 182961 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |