| id: | 26805 | 
|---|---|
| Title: | Розробка напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини регіонального походження (за матеріалами ресторану «Driada» ФОП Бихалець Д.І.) | 
| Authors: | Омельчук М. Л. | 
| Keywords: | сировина, регіональне походження, напої, оздоровче харчування | 
| Date of publication: | 2021-02-24 11:06:43 | 
| Last changes: | 2021-02-24 11:06:43 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для приготування напоїв здорового харчування, визнaчeні вимoги стандартів до cиpoвини пpи виpoбництві; здійснено дослідження тeхнoлoгій тa технологічних ocoбливocтей виробництва. Розроблено технології приготування напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини, висвітлено особливості будови, принципу дії та експлуатації обладнання. Досліджено санітарно-гігієнічні вимоги ресторану «Дріада», заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26805 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26805.pdf Size : 179379 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |