id: | 26810 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування, розширення асортименту та підвищення харчової цінності (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан) |
Authors: | Гуменюк В.А. |
Keywords: | сухі сніданки, продукти харчування, дієтичне харчування, асортимент продуктів харчування, харчова цінність продуктів |
Date of publication: | 2021-02-25 10:01:03 |
Last changes: | 2021-02-25 10:01:03 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі проведено удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26810 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26810.pdf Size : 178599 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|