The Repository of VTEI
id: 26810
Title: Удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування, розширення асортименту та підвищення харчової цінності (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан)
Authors: Гуменюк В.А.
Keywords: сухі сніданки, продукти харчування, дієтичне харчування, асортимент продуктів харчування, харчова цінність продуктів
Date of publication: 2021-02-25 10:01:03
Last changes: 2021-02-25 10:01:03
Year of publication: 2021
Summary: В роботі проведено удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26810
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26810.pdf Size : 178599 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge