| id: | 26811 |
|---|---|
| Title: | Відродження і адаптація до сучасних умов давніх технологій хлібобулочних виробів з застосуванням хмельових заквасок (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН», супермаркет «ГРОШ») |
| Authors: | Денисюк С. А. |
| Keywords: | хліб, продукти, закваски, хміль, технологія хлібобулочних виробів, рецептура хлібобулочних виробів, дослідження хлібобулочних виробів, якість хлібобулочних виробів |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:02:09 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:02:09 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26811 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26811.pdf Size : 174849 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |