| id: | 26813 |
|---|---|
| Title: | Розробка рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини (за матеріалами кафе «Жигулі» ФОП Михніцька О.А.) |
| Authors: | Маліновська В. П. |
| Keywords: | кекси, рецептура кексів, технологія кексів, дослідження кексів, виробництво кексів, якість кексів |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:03:49 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:03:49 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі проведено розробку рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26813 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26813.pdf Size : 187035 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |