| id: | 26814 |
|---|---|
| Title: | Розробка інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру (за матеріалами кафе «Панда», ФОП Мидловець І.В.) |
| Authors: | Мидловець І. В. |
| Keywords: | кисломолочний сир, рецептура кисломолочних сирів, страви з кисломолочних сирів, технологія кисломолочних сирів, дослідження кисломолочних сирів, виробництво кисломолочних сирів, якість кисломолочних сирів, безпека кисломолочних сирів |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:04:55 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:04:55 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі проведено розробку інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру. Розроблена рецептура продукту. Розширений асортимент виробів та підвищена харчова цінність продуктів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26814 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26814.pdf Size : 179164 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |