| id: | 26816 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування креветок, розробка рекомендацій щодо поліпшення якості страв (за матеріалами ресторану «Амур» ФОП Коліщак М.В.) |
| Authors: | Липко Д. Ю. |
| Keywords: | креветки, види креветок, заморожування креветок, шокова заморозка морепродуктів, глазур для заморозки, страви з креветок, технологія страв з креветок |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:06:43 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:06:43 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі досліджено стан та перспективи розвитку ринку креветок, фізико-хімічний склад і технологічні властивості креветок. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26816 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26816.pdf Size : 459849 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |