| id: | 26819 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне») | 
| Authors: | Ямчук Ю. Ю. | 
| Keywords: | напої, сировина для напоїв, технологія напоїв, рецептура напоїв | 
| Date of publication: | 2021-02-25 10:09:35 | 
| Last changes: | 2021-02-25 10:09:35 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки технології виробництва функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26819 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26819.pdf Size : 216906 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |