id: | 26819 |
---|---|
Title: | Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне») |
Authors: | Ямчук Ю.Ю. |
Keywords: | напої, сировина для напоїв, технологія напоїв, рецептура напоїв |
Date of publication: | 2021-02-25 10:09:35 |
Last changes: | 2021-02-25 10:09:35 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки технології виробництва функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26819 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26819.pdf Size : 216906 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|