| id: | 26820 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Melrose» ФОП Пермогорська Н.В.) |
| Authors: | Акопян А. Н. |
| Keywords: | мед, сир, сирковий десерт, апіпродукти, десерти, технології десертів |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:10:33 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:10:33 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі представлена розробка технології десертів з використанням апіпродуктів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26820 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26820.pdf Size : 485314 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |