id: | 26820 |
---|---|
Title: | Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Melrose» ФОП Пермогорська Н.В.) |
Authors: | Акопян А.Н. |
Keywords: | мед, сир, сирковий десерт, апіпродукти, десерти, технології десертів |
Date of publication: | 2021-02-25 10:10:33 |
Last changes: | 2021-02-25 10:10:33 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі представлена розробка технології десертів з використанням апіпродуктів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26820 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26820.pdf Size : 485314 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|