| id: | 26821 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності (за матеріалами кафе «Dvir» (ФОП Мушинська Г.Ю.) |
| Authors: | Баюн Т. М. |
| Keywords: | сік, смакова і біологічна цінність соків, енергетична цінність соків |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:11:30 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:11:30 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | B poбoті продемонстровано доцільність розробки фруктових та овочевих соків з використанням продуктів що підвищать енергетичну цінність. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26821 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26821.pdf Size : 431305 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |