id: | 26821 |
---|---|
Title: | Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності (за матеріалами кафе «Dvir» (ФОП Мушинська Г.Ю.) |
Authors: | Баюн Т.М. |
Keywords: | сік, смакова і біологічна цінність соків, енергетична цінність соків |
Date of publication: | 2021-02-25 10:11:30 |
Last changes: | 2021-02-25 10:11:30 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | B poбoті продемонстровано доцільність розробки фруктових та овочевих соків з використанням продуктів що підвищать енергетичну цінність. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26821 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26821.pdf Size : 431305 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|