| id: | 26822 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Кінто» ФОП Випірайленко О.Ю.) |
| Authors: | Буяновський В. А. |
| Keywords: | здобне печиво, пісочне печиво, сироп цикорію коренеплідного, пластівці зародків пшениці |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:12:28 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:12:28 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі наведено методи удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26822 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26822.pdf Size : 179960 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |