id: | 26823 |
---|---|
Title: | Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне») |
Authors: | Валовина Р.М. |
Keywords: | йодовмісна сировина, гарячі закуски, ламінарія, морепродукти, йододефіцит, йодована сіль |
Date of publication: | 2021-02-25 10:13:17 |
Last changes: | 2021-02-25 10:13:17 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі здійснено аналіз хімічного складу йодовмісної сировини показав можливість використання морських водоростей (ламінарію) у виробництві гарячих закусок. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26823 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26823.pdf Size : 198257 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|