id: | 26825 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції (за матеріалами ТОВ "ГЕКАМ", ресторан "Prosсuriv Station") |
Authors: | Гаврилюк О.А. |
Keywords: | м′ясо птиці, білки, жири, обладнання, площа цеху, санітарні норми, охорона праці, технологічний процес, перепілка, технологічна схема |
Date of publication: | 2021-02-25 10:15:25 |
Last changes: | 2021-02-25 10:15:25 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі наведено методи удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26825 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26825.pdf Size : 179688 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|