| id: | 26826 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України (за матеріалами кафе-бару «Глобус» ФОП Остапчук Н.М.) |
| Authors: | Кайданюк В. Ю. |
| Keywords: | локальні, кропива, технологія, документація, показники якості, санітарія, безпека |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:16:00 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:16:00 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі наведено методи удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26826 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26826.pdf Size : 185220 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |