id: | 26827 |
---|---|
Title: | Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю (за матеріалами кафе-ресторану «Дукат» (ФОП Душкевич І.Д.) |
Authors: | Климчук В.М. |
Keywords: | овочі, томат, гарбуз, буряк, морква, сік, обладнання, лінія, площа цеху |
Date of publication: | 2021-02-25 10:16:44 |
Last changes: | 2021-02-25 10:16:44 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі представлено розробку технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26827 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26827.pdf Size : 194718 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|