id: | 26832 |
---|---|
Title: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами пабу "Грузинський дворик" ФОП Добрацька О.О.) |
Authors: | Кримінський М.А. |
Keywords: | яловичина, копченості, обладнання, контроль якості |
Date of publication: | 2021-02-25 11:00:23 |
Last changes: | 2021-02-25 11:00:23 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі описано фізико-хімічний склад яловичини, вимоги до сировини для виготовлення м’ясних копченостей. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26832 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26832.pdf Size : 212936 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|