id: | 26834 |
---|---|
Title: | Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином (за матеріалами ТОВ «Террафуд», Крижопільська філія) |
Authors: | Павлович В.Г. |
Keywords: | молоко, сир, пробіотики, тмин, обладнання, лінія, площа цеху |
Date of publication: | 2021-02-25 11:02:37 |
Last changes: | 2021-02-25 11:02:37 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі проведено аналіз сирів функціонального призначення, що користуються підвищеним попитом у населення. Проаналізовано біохімічний склад молочної сировини, який показав можливість використання пробіотиків та тмину у виробництві твердих сирів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26834 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26834.pdf Size : 210583 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|