| id: | 26834 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином (за матеріалами ТОВ «Террафуд», Крижопільська філія) |
| Authors: | Павлович В. Г. |
| Keywords: | молоко, сир, пробіотики, тмин, обладнання, лінія, площа цеху |
| Date of publication: | 2021-02-25 11:02:37 |
| Last changes: | 2021-02-25 11:02:37 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі проведено аналіз сирів функціонального призначення, що користуються підвищеним попитом у населення. Проаналізовано біохімічний склад молочної сировини, який показав можливість використання пробіотиків та тмину у виробництві твердих сирів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26834 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26834.pdf Size : 210583 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |