| id: | 26872 | 
|---|---|
| Title: | Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої | 
| Authors: | Власенко І. Г, Семко Т. В., Бандура В. М. | 
| Keywords: | йододефіцит, йодована сіль, мікронутрієнти, м’ясна сировина, варено-копчені ковбаси | 
| Date of publication: | 2021-03-05 09:11:36 | 
| Last changes: | 2021-03-05 09:11:36 | 
| Year of publication: | 2020 | 
| Summary: | Зростання кількості захворювань щитоподібної залози на тлі дефіциту йоду в раціоні харчування населення України зумовлює доцільність використання йодованої солі в технологіях різних продуктів. Модернізовано технологію соління меленої м’ясної сировини йодованою сіллю для виробництва варено-копченої ковбаси та наведено її рецептуру. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26872 | 
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України | 
| Publication: | Товари і ринки. 2020. № 4. С. 103-112 | 
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26872.pdf Size : 452919 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |