id: | 26872 |
---|---|
Title: | Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої |
Authors: | Власенко І.Г, Семко Т.В., Бандура В.М. |
Keywords: | йододефіцит, йодована сіль, мікронутрієнти, м’ясна сировина, варено-копчені ковбаси |
Date of publication: | 2021-03-05 09:11:36 |
Last changes: | 2021-03-05 09:11:36 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Зростання кількості захворювань щитоподібної залози на тлі дефіциту йоду в раціоні харчування населення України зумовлює доцільність використання йодованої солі в технологіях різних продуктів. Модернізовано технологію соління меленої м’ясної сировини йодованою сіллю для виробництва варено-копченої ковбаси та наведено її рецептуру. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26872 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Товари і ринки. 2020. № 4. С. 103-112 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26872.pdf Size : 452919 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|