id: | 27078 |
---|---|
Title: | Оцінка ефективності інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | ресторанне господарство, інноваційна діяльність, праксеологічний підхід, інноваційна активність, стратегічні заходи, тактичні заходи, інноваційна активність |
Date of publication: | 2021-04-08 21:36:57 |
Last changes: | 2021-04-08 21:36:57 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В статті наведено розрахунок ефективності інноваційної діяльності, який базується на праксеологічному підході, що передбачає взаємозв’язок цільового, системного та ресурсного підходів. Визначено, що обрані підприємством методичні підходи до оцінки інноваційних процесів визначають рівень ефективності її проведення. Наведено схему послідовності визначення рівня інноваційної активності підприємств ресторанного бізнесу. Обрання методики оцінювання доцільності інноваційних процесів у системі управління інноваційною діяльністю є важливим орієнтиром для підвищення ефективності стратегічного управління. Розроблено стадії комплексного оцінювання та аналізу інноваційної діяльності. Розроблено алгоритм оцінювання стану та результативності стратегічного управління інноваційною діяльністю на підприємстві ресторанного господарства. Наведено основні заходи для підвищення результативності від інноваційної діяльності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27078 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Економіка та суспільство. 2021. № 24. 9 с. |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27078.pdf Size : 485839 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|