| id: | 27106 |
|---|---|
| Title: | Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості |
| Authors: | Лисенко О. Л., Гирич С. В., Бандура В. М. |
| Keywords: | начинки, нетермостабільні начинки, термостабільні начинки, обмежено термостабільні начинки, реологічні характеристики, темперування |
| Date of publication: | 2021-04-13 16:34:30 |
| Last changes: | 2021-04-13 16:34:30 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Метою проведених нами досліджень було встановлення оптимальних параметрів змішування сировинних компонентів начинок, визначення реологічних характеристик та параметрів темперування, а також оптимальних умов транспортування начинок у відливальну головку. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27106 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць. 2020. Вип. 2. С. 95-106 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27106.pdf Size : 287829 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |