id: | 27166 |
---|---|
Title: | Розробка технології молочних сардельок для розширення асортименту та поліпшення якості продукції» (за матеріалами ТМ «Бондарукові ковбаси» ( ФОП Бондарчук Ю.В.) |
Authors: | Коробко П.О. |
Keywords: | сардельки, м'ясо птиці механічного обвалювання, молочні сардельки, технологія виготовлення ковбасних виробів |
Date of publication: | 2021-06-17 09:43:22 |
Last changes: | 2021-06-17 09:43:22 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі представлено розроблення технології молочних сардельок з додаванням м’яса птиці механічного обвалювання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27166 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27166.pdf Size : 175859 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|