| id: | 27166 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології молочних сардельок для розширення асортименту та поліпшення якості продукції» (за матеріалами ТМ «Бондарукові ковбаси» ( ФОП Бондарчук Ю.В.) |
| Authors: | Коробко П. О. |
| Keywords: | сардельки, м'ясо птиці механічного обвалювання, молочні сардельки, технологія виготовлення ковбасних виробів |
| Date of publication: | 2021-06-17 09:43:22 |
| Last changes: | 2021-06-17 09:43:22 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі представлено розроблення технології молочних сардельок з додаванням м’яса птиці механічного обвалювання. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27166 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27166.pdf Size : 175859 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |