| id: | 27167 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод») | 
| Authors: | Дупленко О. С. | 
| Keywords: | молоко, сир, рукола, технологія сиру, тверді сири, друге дозрівання | 
| Date of publication: | 2021-06-17 09:43:53 | 
| Last changes: | 2021-06-17 09:43:53 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі представлено розробку новітнього сиру «Буковинського» з додаванням руколи. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27167 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27167.pdf Size : 181949 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|  | |