| id: | 27171 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва маргарину столового (за матеріалами ТОВ «АВІС») |
| Authors: | Кузьма В. В. |
| Keywords: | маргарин, продукти, молочна сировина, технологічне обладнання, технологія маргарину, рецептура маргарину, дослідження маргарину, якість харчових продуктів |
| Date of publication: | 2021-06-25 13:40:41 |
| Last changes: | 2021-06-25 13:40:41 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Харчова промисловість є однією з основних галузей нашої держави.Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27171 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27171.pdf Size : 273222 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |