| id: | 27173 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології десертів функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Сільпо-ФУД») |
| Authors: | Фаріон Д. П. |
| Keywords: | десерти, продукти, молоко, рецептура, технологія, дослідження, якість |
| Date of publication: | 2021-06-25 13:42:22 |
| Last changes: | 2021-06-25 13:42:22 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27173 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021 |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27173.pdf Size : 265218 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |