| id: | 27176 |
|---|---|
| Title: | Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві (за матеріалами кав’ярні «Sharikava» (ФОП Кучик Д.А.)) |
| Authors: | Димкова М. М. |
| Keywords: | ресторан, ресторанне господарство, інновації, сучасні технології, клієнт |
| Date of publication: | 2021-07-12 11:31:25 |
| Last changes: | 2021-07-12 11:31:25 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі досліджено особливості інновацій в просторі ресторанного бізнесу; проаналізовано технології та інновації, які змінюють ресторанний бізнес; наведено організаційно-економічний аналіз кав`ярні «SHARIKAVA»; досліджено особливості сучасних технологій обслуговування в кав’ярні «SHARIKAVA»; проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо інновацій та технологій обслуговування в ресторанному господарстві. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27176 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 70 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27176.pdf Size : 190667 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |