id: | 27426 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат») |
Authors: | Петюх Д.В. |
Keywords: | технологія виробництва напівкопчених ковбас, нетрадиційна сировина, ковбаси |
Date of publication: | 2022-02-14 10:13:10 |
Last changes: | 2022-02-14 10:13:10 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі наведено шляхи удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27426 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27426.pdf Size : 197343 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|