| id: | 27429 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру (за матеріалами кондитерської «Морквяна Мар’яна») |
| Authors: | Макарець М. О. |
| Keywords: | зефір, технологія процесу виробництва зефіру |
| Date of publication: | 2022-02-14 10:18:47 |
| Last changes: | 2022-02-14 10:18:47 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі описано удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27429 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27429.pdf Size : 228353 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |