id: | 27429 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру (за матеріалами кондитерської «Морквяна Мар’яна») |
Authors: | Макарець М.О. |
Keywords: | зефір, технологія процесу виробництва зефіру |
Date of publication: | 2022-02-14 10:18:47 |
Last changes: | 2022-02-14 10:18:47 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі описано удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27429 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27429.pdf Size : 228353 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|