| id: | 27431 |
|---|---|
| Title: | Розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Собкофф») |
| Authors: | Марусяк В. С. |
| Keywords: | сир, технології сиру, пробіотичні культури |
| Date of publication: | 2022-02-14 10:20:37 |
| Last changes: | 2022-02-14 10:20:37 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі представлена розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27431 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27431.pdf Size : 210618 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |