The Repository of VTEI
id: 27431
Title: Розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Собкофф»)
Authors: Марусяк В.С.
Keywords: сир, технології сиру, пробіотичні культури
Date of publication: 2022-02-14 10:20:37
Last changes: 2022-02-14 10:20:37
Year of publication: 2022
Summary: В роботі представлена розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27431
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27431.pdf Size : 210618 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge