id: | 27435 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва майонезу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх») |
Authors: | Гук І.Я. |
Keywords: | майонез, технології виробництва майонезу |
Date of publication: | 2022-02-14 10:23:46 |
Last changes: | 2022-02-14 10:23:46 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі висвітлено способи удосконалення технології виробництва майонезу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27435 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27435.pdf Size : 178120 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|