| id: | 27435 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва майонезу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх») |
| Authors: | Гук І. Я. |
| Keywords: | майонез, технології виробництва майонезу |
| Date of publication: | 2022-02-14 10:23:46 |
| Last changes: | 2022-02-14 10:23:46 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі висвітлено способи удосконалення технології виробництва майонезу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27435 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27435.pdf Size : 178120 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |