| id: | 27437 |
|---|---|
| Title: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Лезгинка») |
| Authors: | Любиченко О. М. |
| Keywords: | трудовий потенціал, продуктивність праці, управління персоналом, трудові ресурси, ресторанний бізнес, ефективність праці |
| Date of publication: | 2022-02-14 10:26:21 |
| Last changes: | 2022-02-14 10:26:21 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В кваліфікаційній роботі було досліджено теоретико-методогічні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу та визначено фактор впливу на ефективність використання трудових ресурсів; розглянуто методи оцінки використання трудового потенціалу; проаналізовано фінансово-економічний стан ресторану «Лезгинка»; проведено аналіз системи управління персоналом; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Лезгинка»; проведено оцінку ефективності реалізації запланованих заходів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27437 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27437.pdf Size : 174331 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |