The Repository of VTEI
id: 27437
Title: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Лезгинка»)
Authors: Любиченко О.М.
Keywords: трудовий потенціал, продуктивність праці, управління персоналом, трудові ресурси, ресторанний бізнес, ефективність праці
Date of publication: 2022-02-14 10:26:21
Last changes: 2022-02-14 10:26:21
Year of publication: 2022
Summary: В кваліфікаційній роботі було досліджено теоретико-методогічні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу та визначено фактор впливу на ефективність використання трудових ресурсів; розглянуто методи оцінки використання трудового потенціалу; проаналізовано фінансово-економічний стан ресторану «Лезгинка»; проведено аналіз системи управління персоналом; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Лезгинка»; проведено оцінку ефективності реалізації запланованих заходів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27437
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27437.pdf Size : 174331 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge