id: | 27437 |
---|---|
Title: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Лезгинка») |
Authors: | Любиченко О.М. |
Keywords: | трудовий потенціал, продуктивність праці, управління персоналом, трудові ресурси, ресторанний бізнес, ефективність праці |
Date of publication: | 2022-02-14 10:26:21 |
Last changes: | 2022-02-14 10:26:21 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі було досліджено теоретико-методогічні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу та визначено фактор впливу на ефективність використання трудових ресурсів; розглянуто методи оцінки використання трудового потенціалу; проаналізовано фінансово-економічний стан ресторану «Лезгинка»; проведено аналіз системи управління персоналом; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Лезгинка»; проведено оцінку ефективності реалізації запланованих заходів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27437 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27437.pdf Size : 174331 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|