The Repository of VTEI
id: 27439
Title: Розробка технології виробництва сиру плавленого (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза»)
Authors: Продан Л.В.
Keywords: молоко, сир, якість, продукт, технологічний процес
Date of publication: 2022-02-14 10:42:34
Last changes: 2022-02-14 10:42:34
Year of publication: 2022
Summary: В роботі здійснена розробка технології виробництва сиру плавленого. Плавлені сири засвоюються організмом людини на 100% і містять менше холестерину в порівнянні з твердими сирами. Це повноцінний поживний продукт, джерело фосфору і кальцію, що відповідає за стан волосся, нігтів і кісток. Жири, що містяться в плавлених сирах, є висококалорійним носієм жиророзчинних вітамінів, що постачають організм вітамінами А, Д, Е і жирними полі ненасиченими кислотами.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27439
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27439.pdf Size : 177866 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge