id: | 27439 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва сиру плавленого (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») |
Authors: | Продан Л.В. |
Keywords: | молоко, сир, якість, продукт, технологічний процес |
Date of publication: | 2022-02-14 10:42:34 |
Last changes: | 2022-02-14 10:42:34 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі здійснена розробка технології виробництва сиру плавленого. Плавлені сири засвоюються організмом людини на 100% і містять менше холестерину в порівнянні з твердими сирами. Це повноцінний поживний продукт, джерело фосфору і кальцію, що відповідає за стан волосся, нігтів і кісток. Жири, що містяться в плавлених сирах, є висококалорійним носієм жиророзчинних вітамінів, що постачають організм вітамінами А, Д, Е і жирними полі ненасиченими кислотами. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27439 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27439.pdf Size : 177866 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|