| id: | 27440 |
|---|---|
| Title: | Обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») |
| Authors: | Пухтяр Р. С. |
| Keywords: | морозиво, молоко, сировина, продукт, якість, крем-брюле |
| Date of publication: | 2022-02-14 11:00:08 |
| Last changes: | 2022-02-14 11:00:08 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі подано обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу. Морозиво необхідно створювати з дотриманням усіх діючих технологічних регламентів, санітарних та медико-біологічних умов якості харчових продуктів та продовольчої сировини. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27440 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 47 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27440.pdf Size : 178786 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |