| id: | 27441 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока на сухе молоко (за матеріалами ТОВ «Дережнянський молочний завод») | 
| Authors: | Сенченко В. І. | 
| Keywords: | молоко, сухе молоко, продукт, якість, сушарка, технологія | 
| Date of publication: | 2022-02-14 11:01:20 | 
| Last changes: | 2022-02-14 11:01:20 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі представлено удосконалення технологічного процесу переробки молока на сухе молоко. Сухе молоко – продукт, отриманий з натурального коров`ячого молока шляхом його згущення і висушування в спеціальних сушильних установках. Цей порошок розчиняють у теплій воді. Отриманий готовий напій зберігає всі корисні властивості натурального молока. Бажання виробників поліпшити органолептичні властивості, водночас гарантувати безпеку і рентабельність продуктів може призвести до зміни традиційних способів виробництва сухого молока. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27441 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27441.pdf Size : 217987 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |