| id: | 27442 | 
|---|---|
| Title: | Обгрунтування технології переробки молока на масло вершкове (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») | 
| Authors: | Стасишена Ю. Ю. | 
| Keywords: | технологія переробки молока, молоко, молочна сировина, масло, вершкове масло | 
| Date of publication: | 2022-02-14 11:02:40 | 
| Last changes: | 2022-02-14 11:02:40 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі представлено обгрунтування технології переробки молока на масло вершкове. Молокопереробна промисловість є пріоритетною галуззю економіки і покликана забезпечити потреби населення в молочних продуктах харчування. На сучасному етапі функціонування молокопереробних підприємств поставлені високі вимоги щодо безпечності, ефективності та прибутковості виробництва молокопродукції найвищої якості. Обсяги виробництва продукції визначаються, в основному, станом сировинної та виробничо-технічної бази галузі, обсягом виробництва і продажу молока, якістю сировини, а також рівнем її комплексної переробки. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27442 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27442.pdf Size : 202849 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |