The Repository of VTEI
id: 27442
Title: Обгрунтування технології переробки молока на масло вершкове (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза»)
Authors: Стасишена Ю.Ю.
Keywords: технологія переробки молока, молоко, молочна сировина, масло, вершкове масло
Date of publication: 2022-02-14 11:02:40
Last changes: 2022-02-14 11:02:40
Year of publication: 2022
Summary: В роботі представлено обгрунтування технології переробки молока на масло вершкове. Молокопереробна промисловість є пріоритетною галуззю економіки і покликана забезпечити потреби населення в молочних продуктах харчування. На сучасному етапі функціонування молокопереробних підприємств поставлені високі вимоги щодо безпечності, ефективності та прибутковості виробництва молокопродукції найвищої якості. Обсяги виробництва продукції визначаються, в основному, станом сировинної та виробничо-технічної бази галузі, обсягом виробництва і продажу молока, якістю сировини, а також рівнем її комплексної переробки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27442
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27442.pdf Size : 202849 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge