The Repository of VTEI
id: 27443
Title: Удосконалення технології виробництва сухого печива тривалого зберігання (за матеріалами ТОВ «Віммер»)
Authors: Боднарський С.І.
Keywords: печиво, форма, випічка, начинки, аромати
Date of publication: 2022-02-14 11:03:59
Last changes: 2022-02-14 11:03:59
Year of publication: 2022
Summary: В роботі запропоновано методи удосконалення технології виробництва сухого печива тривалого зберігання. В Україні шлях розвитку галузі по випічці печива, як продукту, є одними з найбільш затребуваних. Сухе печиво, як асортимент продукції, не перераховане в «споживчому продуктовому кошику», не є товарами першої
необхідності. Тому цей продукт частіше споживається, як десерт який має великий попит у споживачів. Вимогливі споживачів вимагають різні смаки печива, різні аромати, начинки та форму випічки. Підприємства по кондитерці створюють інноваційні технології нового для задоволення смаків покупців.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27443
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27443.pdf Size : 177167 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge