| id: | 27443 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва сухого печива тривалого зберігання (за матеріалами ТОВ «Віммер») |
| Authors: | Боднарський С. І. |
| Keywords: | печиво, форма, випічка, начинки, аромати |
| Date of publication: | 2022-02-14 11:03:59 |
| Last changes: | 2022-02-14 11:03:59 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі запропоновано методи удосконалення технології виробництва сухого печива тривалого зберігання. В Україні шлях розвитку галузі по випічці печива, як продукту, є одними з найбільш затребуваних. Сухе печиво, як асортимент продукції, не перераховане в «споживчому продуктовому кошику», не є товарами першої необхідності. Тому цей продукт частіше споживається, як десерт який має великий попит у споживачів. Вимогливі споживачів вимагають різні смаки печива, різні аромати, начинки та форму випічки. Підприємства по кондитерці створюють інноваційні технології нового для задоволення смаків покупців. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27443 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27443.pdf Size : 177167 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |