id: | 27445 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії (за матеріалами кондитерської «Bulki Bakery Shop») |
Authors: | Романюк В.А. |
Keywords: | білковий продукт, стевія, продукти функціонального призначення, стан здоров'я |
Date of publication: | 2022-02-14 11:05:53 |
Last changes: | 2022-02-14 11:05:53 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі представлена розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії. Сьогодення потребує розширення асортименту хлібобулочних виробів. Тому постійно зростає попит на нові види; крім того, дедалі популярнішим серед населення стають хліб із додаванням злаків, хлібобулочні вироби на основі круп'яних видів борошна, дієтичний та профілактичний хліб. Потреба в лікувальному та профілактичному хлібові обумовлена насамперед погіршенням загального стану здоров`я населення, однією з причин чого є нераціональне харчування. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27445 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 51 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27445.pdf Size : 183807 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|