| id: | 27445 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії (за матеріалами кондитерської «Bulki Bakery Shop») |
| Authors: | Романюк В. А. |
| Keywords: | білковий продукт, стевія, продукти функціонального призначення, стан здоров'я |
| Date of publication: | 2022-02-14 11:05:53 |
| Last changes: | 2022-02-14 11:05:53 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі представлена розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії. Сьогодення потребує розширення асортименту хлібобулочних виробів. Тому постійно зростає попит на нові види; крім того, дедалі популярнішим серед населення стають хліб із додаванням злаків, хлібобулочні вироби на основі круп'яних видів борошна, дієтичний та профілактичний хліб. Потреба в лікувальному та профілактичному хлібові обумовлена насамперед погіршенням загального стану здоров`я населення, однією з причин чого є нераціональне харчування. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27445 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 51 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27445.pdf Size : 183807 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |