| id: | 27446 |
|---|---|
| Title: | Обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Баранівський молокозавод») |
| Authors: | Кирилюк В. В. |
| Keywords: | продукт, молоко, вершки, сировина, функціональне призначення, технології виробництва вершкового масла, вершкове масло |
| Date of publication: | 2022-02-14 11:06:41 |
| Last changes: | 2022-02-14 11:06:41 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі викладено обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення. Вершкове масло присутнє у раціоні всіх вікових категорій населення країни як продукт щоденного споживання, входить до ряду дієт, що використовуються у закладах оздоровчого та лікувального призначення. Це обумовлює перспективність створення нових видів продуктів на його основі. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27446 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27446.pdf Size : 204989 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |