The Repository of VTEI
id: 27446
Title: Обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Баранівський молокозавод»)
Authors: Кирилюк В.В.
Keywords: продукт, молоко, вершки, сировина, функціональне призначення, технології виробництва вершкового масла, вершкове масло
Date of publication: 2022-02-14 11:06:41
Last changes: 2022-02-14 11:06:41
Year of publication: 2022
Summary: В роботі викладено обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення. Вершкове масло присутнє у раціоні всіх вікових категорій населення країни як продукт щоденного споживання, входить до ряду дієт, що використовуються у закладах оздоровчого та лікувального призначення. Це обумовлює перспективність створення нових видів продуктів на його основі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27446
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27446.pdf Size : 204989 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge