id: | 27446 |
---|---|
Title: | Обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Баранівський молокозавод») |
Authors: | Кирилюк В.В. |
Keywords: | продукт, молоко, вершки, сировина, функціональне призначення, технології виробництва вершкового масла, вершкове масло |
Date of publication: | 2022-02-14 11:06:41 |
Last changes: | 2022-02-14 11:06:41 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі викладено обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення. Вершкове масло присутнє у раціоні всіх вікових категорій населення країни як продукт щоденного споживання, входить до ряду дієт, що використовуються у закладах оздоровчого та лікувального призначення. Це обумовлює перспективність створення нових видів продуктів на його основі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27446 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27446.pdf Size : 204989 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|