id: | 27447 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва твердих сирів (за матеріалами ДП «РАДОМІЛК») |
Authors: | Миколайчук Л.М. |
Keywords: | продукт, сир, фермент, технологія, закваска |
Date of publication: | 2022-02-14 11:08:05 |
Last changes: | 2022-02-14 11:08:05 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі запропоновано способи удосконалення технології виробництва твердих сирів. Технологія виготовлення твердих сирів на різних молокопереробних підприємствах в Україні доволі різноманітна, зі своїми відмінностями і особливостями. Науковий прогрес не стоїть на місті, тому досить гостро стоїть проблема вивчення технології виготовлення твердого сиру на прикладі ДП «РАДОМІЛК» з метою визначення актуальності та удосконалення його технологій та можливості введення їх в роботу на іншому підприємстві. Це дозволить удосконалити технологію виготовлення високоякісних твердих сирів на всій території України з подальшою перспективою виходу продукту на Європейський ринок. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27447 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27447.pdf Size : 179810 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|