| id: | 27447 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва твердих сирів (за матеріалами ДП «РАДОМІЛК») | 
| Authors: | Миколайчук Л. М. | 
| Keywords: | продукт, сир, фермент, технологія, закваска | 
| Date of publication: | 2022-02-14 11:08:05 | 
| Last changes: | 2022-02-14 11:08:05 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі запропоновано способи удосконалення технології виробництва твердих сирів. Технологія виготовлення твердих сирів на різних молокопереробних підприємствах в Україні доволі різноманітна, зі своїми відмінностями і особливостями. Науковий прогрес не стоїть на місті, тому досить гостро стоїть проблема вивчення технології виготовлення твердого сиру на прикладі ДП «РАДОМІЛК» з метою визначення актуальності та удосконалення його технологій та можливості введення їх в роботу на іншому підприємстві. Це дозволить удосконалити технологію виготовлення високоякісних твердих сирів на всій території України з подальшою перспективою виходу продукту на Європейський ринок. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27447 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27447.pdf Size : 179810 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |